Analna stimulacija i analne igračke

Aktualno

Analna stimulacija odavno nije tabu. Upotreba analnih igračaka postaje sve popularnija jer kroz analnu stimulaciju i muškarci i žene mogu doživeti neverovatne orgazme.

Zašto analna stimulacija?

Zašto bi neko želeo analnu stimulaciju? Većinu stvari radimo jer nam se sviđa.

Masturbiramo, imamo seks, ljubimo se i upuštamo se u svet analnih igara! S anatomskog aspekta, ulaz u anus je veoma osetljiv. To je zapravo jedna od erogenih zona čija stimulacija može pružiti neopisiv užitak.

Kao šlag na tortu, kod muškaraca možemo i stimulisati prostatu kroz anus. To je seksualna žlezda, koju često nazivamo „muškom G-tačkom”. Stimulacija prostate je izuzetno prijatna i često rezultira orgazmom. Takav orgazam često traje duže i intenzivniji je od standardnih orgazama. Žene, iako imaju drugačiju anatomiju i nemaju prostatu, mogu takođe uživati u analnoj stimulaciji koja može rezultirati analnim orgazmima.

Kakve analne igračke zapravo postoje? Nastavite da čitatate!

Stimulatori prostate

Stimulatori prostate su vrlo slični analnim čepovima, ali imaju jednu ključnu razliku – zakrivljeni su kako bi pogodili prostatu. Kao što je već spomenuto, stimulacija prostate je nešto što većina muškaraca zaista voli. Teško je pronaći nekoga ko je to isprobao i nije mu se svidelo. To je definitivno nešto što svaki muškarac treba da proba barem jednom u životu. Pre nego se upustite u to, pogledajte video kako biste se upoznali sa najpopularnijim stimulatorima prostate i saznali kako i gde početi.

Analni čepovi

Najpoznatija i najpopularnija analna igračka su analni čepovi. Pružaju osećaj punoće dok istovremeno stimulišu anus. To možda zvuči prosečno, ali kada jednom isprobate, tačno ćete znati na šta mislimo.

Možete ih nositi tokom seksa, masturbacije i predigre, a ako ste znatiželjni, možete ih nositi i tokom dana, u javnosti!

Izbor čepova je ogroman – od onih koji vibriraju, preko onih koji se naduvavaju pa do onih sa repom na kraju. I mnogo više! Ako želite da znate više o analnim čepovima, pogledajte video u kojem Lucija detaljno predstavlja sve opcije koje su vam na raspolaganju.

FreePik

 

Analna stimulacija sa kuglicama

Jedna od manje poznatih igračaka su analne kuglice. Mnogima nije sasvim jasno kako ih treba koristiti, pa pogledajte video na našem YouTube kanalu gde Lucija objašnjava sve što treba znati o analnim kuglicama i koje su vam opcije dostupne. Ukratko, koriste se tako da ih pomerate unutra i napolje. Time se stimulišu mišići analnog sfinktera i čitavo seksualno iskustvo postaje 10 puta intenzivnije. Posebno je intenzivno ako ih izvadite u trenutku orgazma. Shvatićete da je osećaj pri tom zaista fantastičan.

Analna stimulacija s dildoima i vibratorima

Analni dildoi i vibratori su specifično dizajnirani za analnu penetraciju. To ne znači da ne možete koristiti standardni dildo ili vibrator u tu svrhu. Analne igračke su jednostavno ergonomski oblikovane za analnu stimulaciju. Imaju suženi vrh i prošireno dno kako bi ostale na mestu i ne bi skliznule previše unutra.

Da li analna stimulacija boli?

Jedna od najvećih briga koju ljudi imaju kada je u pitanju analna stimulacija je bol. Stvar je u sledećem ako pravilno pristupite, analna stimulacija neće boleti. Počnite polako i koristite dovoljno analnog lubrikanta. Lubrikant je obavezan!

- Oglasi -spot_img

Putovanja

- Oglasi -

Poslednje postavljeno