Beogradski dizajner Boris Haravan: Beli svet u Srbiji (VIDEO)

Aktualno

Beogradski dizajner Boris Haravan je autor edukativne igračke za decu koju je osmislio i proizveo u Srbiji.

Radeći godinama u mnogim štamparijama u Tel Avivu razmišljao je često o svom proizvodu.

Kada se 2012. godine vratio u Srbiju, proveo je kratko vremena u High-Tech industriji, nakon čega je 2014. odlučio da se posveti svojoj ideji koju je dugo nosio sa sobom i materijalizuje je.

Susrećući se sa mnogim problemima, bio je uporan u svom cilju i 2016. uspeo je da napravi prvu verziju igračke Mag-Net Tiles-a (magnetnih pločica). Ubrzo nakon toga bio je gost sa svojim proizvodom na jednoj svečanosti u organizaciji engleske ambasade na Belom Dvoru. Od tada je često bio gost na raznim festivalima i mini sajmovima organizovanim u privatnim školama i vrtićima.


Naknadno je napravio još jednu verziju magnetne slagalice i edukativnu bojanku. Bezbednosne analize igračke je obavio preko predstavništva SGS-a u Beogradu, a analize su obavljene u ovlašćenim laboratorijama za analizu igračaka u Francuskoj, nakon čega njegov proizvod ima oznaku CE, usklađenu sa evropskim standardima.

– Pozivamo Vas da podržite ovaj projekat na međunarodnoj platformi na internetu za startapove, na kojoj je u toku kampanja za Borisovu igračku preko koje se sakupljaju finansijska sredstva za novi tiraž igračaka. Na svaku poručenu igračku u Srbiji ili iz inostranstva za nekoga u Srbiji, firma Shape & Share D.O.O. će donirati jednu igračku deci bez roditeljskog staranja u Sbiji.

Ova kampanja je vremenski ograničena i traje ukupno 29 dana. Do isteka kampanje je ostalo još 16 dana. Imamo još vremena da podržimo prave stvari. Kliknite na direktan link koji će Vas preusmeriti direktno na kampanju na kickstarteru – navodi se u saopštenju.

- Oglasi -spot_img

Putovanja

- Oglasi -

Poslednje postavljeno