Family SMART Day: Provedite nezaboravan dan sa svojom decom na BESPLATNIM radionicama u Savremenoj

Održaće se 16. aprila, od 11 do 14 časova, u Savremenoj osnovnoj školi na Novom Beogradu (Omladinskih brigada 86)

Aktualno

Family SMART Day, jedinstvena manifestacija za decu od 6 do 11 godina i njihove roditelje, održaće se 16. aprila, od 11 do 14 časova, u Savremenoj osnovnoj školi na Novom Beogradu (Omladinskih brigada 86)

Učesnike očekuje veliki broj interaktivnih i edukativnih radionica na kojima će se družiti, učiti i igrati uz upotrebu najsavremenije tehnologije, dok roditelje predškolaca očekuju i vredni saveti za pripremu dece za polazak u školu. Učešće je potpuno BESPLATNO, sve što je potrebno jeste da se prijavite.

Family SMART Day je uzbudljiva edukativna avantura u kojoj će kroz 10 zabavnih radionica mališani, njihove mame i tate otkrivati udaljene planete i galaksije pomoću 9D VR starshipa, putovati kroz vreme, zaroniti do dna okeana, popeti se na vrh najviše planine pomoću VR naočara, družiti se i pokretati smart robote, pustiti mašti na volju igrajući se bojama i oblicima, probuditi muzikalnost, praviti sopstvene igrice i još mnogo toga.

Učešće na Family Smart Day događaju je POTPUNO BESPLATNO, ali je broj mesta ograničen.

Stoga, požurite, izaberite radionicu i obezbedite svoje mesto na Family SMART Day događaju!

Zašto Family SMART Day obožavaju podjednako i deca i roditelji?

Family SMART Day predstavlja praznik za celu porodicu. Ovo je dan koji mališani posebno obožavaju jer odgovara na njihove osnovne potrebe: radoznalost i igru. Na Family SMART Day događaju, pomoću najnaprednijih svetskih nastavnih pristupa, deca upravo kroz igru i avanturu stiču važna saznanja o našoj planeti, važnosti zdrave ishrane, razvijaju kreativnost i logičko mišljenje.

-Mališani i njihovi roditelji moći će da se upoznaju s kulturama sveta, nauče mnogo toga o robotici i programiranju. Biće u prilici da isprobaju neverovatni 9D starship, jedinstveni VR uređaj poslednje generacije koji u isto vreme može da primi šest putnika, pomoću koga se može putovati kroz Sunčev sistem, zaroniti pod more ili otići u prošlost i družiti se s dinosaurusima – kaže Jasmina Franolić.

Family SMART Day
Foto: LINKgroup

SMART FAMILY Day predstavlja sjajnu priliku za kvalitetno provedeno zajedničko vreme dece i roditelja, a avanture i dogodovštine sa ovakvih manifestacija dugo se prepričavaju:

-Meni je najzabavnije bilo druženje sa robotima i to što smo pravili igrice. I kad smo se vozili sa dinosaurusima, bilo je vau – utisak je malog Mateje, jednog od posetilaca prethodnog Family SMART Day događaja, dok njegova mama dodaje:

-Pored divne prilike da se družimo sa ostalim roditeljima i mališanima, mene su fascinirale prostorije Savremene, njena opremljenost, a iznad svega posvećenost nastavnika koji su zaista dali sve od sebe da se sjajno provedemo.

Požurite i prijavite se na vreme, broj mesta je ograničen.

Savremena osnovna škola – mesto gde vaše dete ostvaruje pun potencijal

Savremena osnovna škola, u kojoj se održava ovaj jedinstveni edukativni događaj, akreditovana je od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Univerziteta Kembridž i deo je najsavremenijeg obrazovnog sistema u regionu. Stoga svaki dan u Savremenoj podseća na ono što ćete videti tokom Family SMART Day događaja.

Učenici i nastavnici deo su jedinstvene avanture pune znanja i druženja. Upotreba najsavremenije edukativne tehnologije i SMART uređaja, kao što su VR naočare, pametni roboti, LEGO STEAM setovi, iPadi, 3D štampači, skeneri i ostali napredni uređaji, omogućava osnovcima da gradivo usvajaju na interaktivan i angažovan način, dok na multidisciplinarnim časovima imaju prilike da kroz realne projekte i problemske zadatke povezuju znanja iz različitih predmeta.

Učenje kroz igru daje najbolje rezultate

Savremena je jedina osnovna škola u našoj zemlji koja primenjuje principe za razvoj višestruke inteligencije profesora Hauarda Gardnera sa Univerziteta Harvard. Ovaj pristup na odgovarajući način podstiče razvoj 8 različitih vrsta inteligencije (nature smart, people smart, number smart, picture smart, music smart, body smart, word smart, self smart), koje su dragocene za kompletan razvoj dečije ličnosti. Upravo na ovim principima počiva Family SMART Day: usvajanje različitih veština, od svakodnevnih i socijalnih, preko umetničkih i sportskih, do programerskih i aritmetičkih.

Family SMART Day
Foto: LINKgroup

Školovanje u Savremenoj odvija se na Nacionalnom i Kombinovanom programu, a pored kreativnih časova deca neguju talente kroz brojne vannastavne aktivnosti, koje najviše i podsećaju na radionice koje ćete videti na Family Smart Day događaju. Važan deo školovanja su i roditelji, koji predstavljaju nezamenjive partnere u nastavnom procesu i koji kroz učešće u brojnim zajedničkim školskim aktivnostima dele sa svojim detetom ovaj najlepši period njegovog odrastanja.

Poklonite svom detetu dan za pamćenje u Savremenoj

Prostor Savremene osnovne škole u kome se Family SMART Day odigrava ispunjava visoke Cambridge standarde, što znači da predstavlja savršenu oazu za učenje i druženje. On se odlikuje multifunkcionalnošću, interaktivnošću i iznad svega bezbednošću. Ovo je prostor u kome učenici na slobodan i angažovan način istražuju, usvajaju znanja, druže se i smeju.

Tokom Family SMART Day događaja u subotu, 16. 4., od 11 do 14h, vrata Savremene otvorena su svima, stoga je ovo jedinstvena prilika da sa svojim detetom potpuno BESPLATNO provedete nezaboravan dan u druženju, učenju, igri i zabavi u najmodernijoj osnovnoj školi u regionu.

Požurite, broj učesnika po radionicama je ograničen, a interesovanje je veliko. Prijavite se i doživite sa svojim detetom neponovljivu edukativnu avanturu!

(Telegraf.rs/PR)

- Oglasi -spot_img

Putovanja

- Oglasi -

Poslednje postavljeno