Kako da očistite svoj dom od negativne energije?

Aktualno

Kako da očistite svoj dom…! Predlažemo vam deset efikasnih načina da očistite svoju kuću od negativne energije i stvorite bolju atmosferu u njoj.

Ako se kod kuće stalno osećate umorno i iscrpljeno, vreme je da se pozabavite čišćenjem. Uz to, predlažemo vam metode kojima se efikasno uklanja negativna energija.

1. Provetrite celu kuću

Čist vazduh otklanja negativnu energiju i donosi drugačiju atmosferu. Dakle, otvorite prozore čak iako je napolju hladno.Držite prozore otvorenim neko vreme, a vi se posvetite sređivanju kuće.

2. Upalite tamjan

Mirisni tamjan koristi se za meditaciju. Ako ga upalite u kuči kreiraćete mirnu i spokjnu atmosferu i podići nivo energije.

3. Popravite ili bacite sve slomljene stvari

Već duže vreme planirate da popravite slomljenu stolicu, ali nemate vremena za to. Savet je da je popravite odmah, ili da je izbacite iz kuće. Slomljene stvari privlače negativnu energiju i gomilaju je, sve dok ne napravite neke promene.

Foto: Shutterstock

 

 

4. Osvežite dom etarskim uljem od pomorandže

Osvežavajući miris pomorandže asocira na sunce i radost. Etarsko ulje od ovog voća podići će vam raspoloženje i uvećati nivo pozitivne energije u stanu ili kući.

Rastvorite nekoliko kapi eteričnog ulja pomorandže u vodi ili stavite u osveživač vazduha.

5. Oslobodite se nepotrebnih stvari

Predmeti u kući i energija koju stvaraju utiče na nas fizički, mentalno i emotivno. Pored toga, kolekcije nepotrebnih stvari zamaraju i izazivaju stres. Što je pre moguće, oslobodite se nagomilanih predmeta i stvari koje više ne koristite.

6. Zaštitite prostor kristalima

Crni turmalin je poznat kao kristal koji uništava negativnu energiju i štiti od nje. Pink kvarc će takođe zameniti negativna osećanja pozitivnim. Ako je moguće, držite ih u blizini elektronskih uređaja, tako možete maksimizirati njihovo dejstvo.

7. Obojite zidove u žuto

Tople nijanse žute boje oplemenjuju prostor i šire pozitivnu energiju. Pored toga, prostorije okrečene u ovu boju izgledaju veće i prostranije.

Foto: Shutterstock

 

 

8. Stavite so u uglove sobe

I ova metoda efikasno eliminiše i neutrališe negativnu energiju. Potrebno je da stavite so u uglove sobe i ostavite da odstoji 48 sati, a zatim je uklonite.

9. Unesite više ogledala u prostor

Kako bi pozitivna energije ušla u vaš dom, stavite više ogledala, ali izbegavajte ona sa oštrim uglovima. Ogledala ne samo da će doneti više energije, nego će pomoći da očistite svoj um.

10. Birajte neutralne boje u enterijeru

Kada birate boje za vaš dom, držite se neutralnih nijansi. Tamne boje će izazvati negativna osećanja i učiniće da prostor izgleda manje.

- Oglasi -spot_img

Putovanja

- Oglasi -

Poslednje postavljeno