Kućni ljubimci: Čist dom bez dlaka kućnih ljubimaca – moguće je!

Aktualno

Kućni ljubimci čine naše živote kompletnijim, ali u taj “komplet” ulaze i dlake i prašina koju oni ostavljaju za sobom.

Sve ovo može biti izazov čak i za najorganizovanije vlasnike kućnih ljubimaca.

Zahvaljujući krznenim prijateljima nikad nam ne može biti dosadno, oni su ubedljivo najbolje društvo kada smo tužni i usamljeni.

Oni mogu da nas razvesele, ali svi znamo koliko je teško održavati dom čistim dok su oni u njemu. Nije bitno da li imate jednog ili više kućnih ljubimaca, problem je isti – dlake su svuda po stanu… po tepihu, nameštaju, odeći.

Vremenom postaje frustrirajuće ako nemate pravi usisivač u rukama. Izbor pravog usisivača znači mnogo lakše i brže usisavanje, ali i manje izgubljenog vremena u celom procesu.

Kako odabrati pravi usisivač?

Vaš usisivač treba da bude kompatibilan sa vrstom poda u vašem stanu ili kući, vašim životnim stilom, okruženjem i navikama.

Ako sve ovo ne uzmete u obzir pri izboru usisivača, čišćenje kuće će biti još teže nego što bi trebalo. Dobra vest je da postoji magični štapić u jednom uređaju koji vam olakšava svakodnevni život. Bespoke Jet Complete je više od standardnog usisivača jer je posebno dizajniran da zadovolji potrebe vlasnika kućnih ljubimaca kada je u pitanju čišćenje kuće.

Lagan i ergonomski dizajn za lako čišćenje

Praktičnost je definitivno njegova jača strana. Jednostavan za rukovanje i što je najvažnije, može doći do svih uglova sobe. Idealan je za čišćenje pukotina ispod ili između nameštaja, polica i teških komoda. Pored ovih, siguran razlog zašto je ovaj usisivač pravi za vas je njegova laka prenosivost i težina, ali i „nezavisnost“ od dužine kabla. Još jedna sjajna stvar u vezi sa ovim usisivačem je to što možete da očistite nered i da se rešite dlake svog ljubimca za kratko vreme.

Ako imate problem sa alergijama, dobro je da uvek imate pri ruci ovakav uređaj kako biste otklonili uzroke česte pojave alergija i bili sigurni da ste zaštićeni od potencijalnih alergena.

Kućni ljubimci
Pexels

Filter je ključan

Svi Jet proizvodi se isporučuju sa dodatkom za kućne ljubimce koji kombinuje gumeni brisač i četke za lako uklanjanje dlaka. Pored toga, višeslojni sistem filtracije usisava 99,99% prašine i mikro čestica prašine koje dolaze od vaših kućnih ljubimaca, a stanica za čišćenje automatski prazni vreću, sprečavajući rast bakterija i čineći čišćenje pametnijim i efikasnijim.

Savršen izbor za vlasnike kućnih ljubimaca, pomaže vam da očistite svoj dom bez napora zahvaljujući laganom i bežičnom dizajnu koji omogućava kontrolu i kretanje, sa dugotrajnom baterijom za čišćenje celog doma do sat vremena bez ponovnog punjenja.

Njegov digitalni inverter motor pruža veliku usisnu snagu do 210 V, tako da možete ukloniti i najmanje dlačice i čestice prašine.

5 godina garancije bez brige

Kupovinom određenih Samsung uređaja možete očekivati 5 godina mira. Pošto znaju da se mnogo toga može dogoditi za 5 godina, Samsung vam daje 5-godišnju garanciju na određene modele Samsung frižidera, mašina za pranje veša, ugradnih kuhinjskih aparata i usisivača kupljenih između 1.2. do 31.12.2022. Izaberite jedan ili više modela Samsung uređaja i budite bezbrižni.

Više informacija možete pronaći na sledećem linku: https://www.samsung.com/rs/offer/5yw-wg-promo-2022/

IZVORŽivot
FOTOPexels
- Oglasi -spot_img

Putovanja

- Oglasi -

Poslednje postavljeno