ONA donosi MODU u Srbiju, a kome bidermajerom UDAJU?

Aktualno

ONA donosi MODU: Modna revija poznatog američkog brenda Steve Madden, okupila je nedavno preko 400 zvanica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Steve Madden (@stevemaddeneu)


Da ovo nije klasična revija, već fuzija mode i pop kulture, zaslužna je osoba koja je kraljica performansa. Svetska, a sa ponosom naša, srpska diva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Jelena Karleuša svaki put iznenadi smelošću, otvorenošću i slobodom svoje pojave.

„Baš je dobro biti Ja“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Lavovska energija kojom donosi potpuno drugačiji izgled mlade, možda će motivisati mnoge devojke da se baš u ovakvom autfitu udaju. A možda inspiriše mnoge svetske producente  i dizajnere za nove uloge, što je priznaćete oduvek u njenom stilu. Ona nas uvek odvede na drugačije „putovanje“.

Jelena je prošetala modnom pozornicom u fuksija čizmicama sa platformom i bodiju koji je maksimalno istakao njenu figuru, a ceo look zaokružila je neočekivanim detaljem – velom u jarkoružičastoj boji. Muzička zvezda je omogućila gostima da na trenutak uđu u njene cipele i osete novi naboj energije i emocija.

„Kad malo bolje razmislim, nikada nisam napravila pogrešan korak u dobrim štiklama.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

„Uhvatila sam i bidermajer, pa vi vidite…“


Prvi deo revije obeležili su modeli iz najnovije kolekcije koja slavi njujorške korene brenda: štikle u dramatičnim bojama ružičaste, neon zelene i narandžaste, uvek trendi mokasine, zavodljive čizme preko kolena u metalik nijansama i kultne booties koje su osvojile kupce od osnivanja brenda 1991. godine.

Walk With Steve

Posebnom vizuelnom utisku doprinele su Steve Madden shopping kese u kojima su defilovale manekenke, skrivajući tako osobu a naglašavajući obuću.

 

Glam look modela naglašen je kosom skupljenom u visoki rep brenda Balmain Paris Hair Couture, koji se nalazi na tronu premium linija za negu kose.

U drugom delu revije, grupa igrača izvela je tačku u jesenjim sneaker modelima, prenoseći pokretom i dinamikom tela energiju sa njujorških ulica.

Događaju su prisustvovale brojne ličnosti iz modnih, umetničkih i šoubiz krugova uključujući Natašu Bekvalac, Teodoru Džehverović, Ninu Janković, Luku Raco, Mihajla Veruovića Voyage, Minu Milutinović i Danijelu Dimitrovsku.

Mina Milutinović

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)

Teodora Džehverović

Kristina i Nataša Bekvalac

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Bekvalac (@kristinabekvalac)

Voyage

Pored njih, u prvim redovima sedele su i popularne devojke Instagrama Dunja Jovanić, Jasmina Šupeljak, Una Krlić, Jovana Đorđević i mnoge druge.

Dunja Jovanić

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Jovana Đorđević

- Oglasi -spot_img

Putovanja

- Oglasi -

Poslednje postavljeno