Ovo je trenutno najbolji film triler na Netflixu. Oduševio je i kritičare i gledatelje

Aktualno

NOVI triler pod nazivom Accused stigao je na Netflix u nekim državama i natjerao gledatelje da razmisle o opasnostima društvenih mreža. Film prati mladića (Chaneil Kular) kojeg internet pogrešno identificira kao traženog terorista koji je detonirao bombu u londonskoj podzemnoj željeznici.

Kada lov na vještice internetskih prijetnji dovede do invazije na njegov dom, prisiljen je boriti se za svoj život. Film je naizgled prošao nezapaženo na platformi za streaming, unatoč impresivnoj i rijetkoj ocjeni od 100 posto na popularnoj stranici za recenzije Rotten Tomatoes.

Međutim, ljubitelji filma počinju shvatati koliko je izvrstan i koriste društvene mreže kako bi proširili vijest. Mnogi pišu kako je film naprosto genijalan i prikazuje stvarnost modernoga društva u kojem društvene mreže dominiraju, iako mogu biti zastrašujuće mjesto.

Ljudi pišu: 10/10

“Film je 10/10. Toliko je napet i realan”, “Moć društvenih medija, mržnje, rasizma i stereotipa mogu uništiti živote”, “Definitivno vrijedi pogledati”, “Prikazuje koliko internet može biti opasan”, “Još se osjećam tjeskobno nakon gledanja, ali preporuke”, samo su neki od komentara ljudi.

Napeti i uzbudljivi triler režirao je Philip Barantini, koji je najpoznatiji po dugometražnom filmu Boiling Point sa Stephenom Grahamom u glavnoj ulozi. Obožavatelji će prepoznati glavnog glumca Chaneila Kulara iz Netflixovog Sex Education gdje glumi Anwara Bakshija.

- Oglasi -spot_img

Putovanja

- Oglasi -

Poslednje postavljeno