PROVANSINA DISTANCA I POVRATAK

Aktualno

Kako je ugostiteljska industrija postala jedna od traženijih, sa širokim spektrom zahteva, inovacija i ideja, mora se stalno ići uporedo sa tim i nikako ne dozvoliti da se za trendovima kaska.

Organizacija venčanja, kao i dekoracija istih, vodeća je u Srbiji.

Ali šta se dogodi kada u jednom danu sve stane, širom sveta.

Protekle dve godine i Covid činjenica, mnogima su promenile život i pokvarile planove. Zakazana venčanja, masovno su otkazivana.

Agencije koje se bave organizacijom događaja doživele su ozbiljan pad u biznisu i zatvorile svoja vrata.

FOTO: PROVANSA DEKOR CENTAR

Kako je situacija postala bolja, aktivirao se i društveni život.

Mladenci se vraćaju svom planu da proslave svoj odavno započet zajednički život, a firme željne timskog rada, sve češće organizuju korporativne proslave.

Kakva je situacija u ugostiteljskoj industriji, podelili su sa nama čelnici jedne beogradske firme, koja je vodeća u dekorativnom delu, a koja sve češće ulepšava događaja inovativnim idejama i svedoči raznim vrstama proslava.

Provansa Dekor Centar, može se pohvaliti višegodišnjim iskustvom u organizaciji događaja. Ova firma, pored toga što je agencija za organizaciju i dekoraciju događaja i venčanja, ujedno je i cvećara. Širok spektar usluga koji nudi Provansa Dekor Centar, razvijao se i povećavao vremenom. U vreme Covida, preživela je ozbiljan izazov, kada se dogodio pad u celom svetu.

FOTO: PROVANSA DEKOR CENTAR

Nakon teškog perioda za sve, ponovo se ulepšavaju životi onima koji slave, rađanje, život, jubilej. Provansa Dekor Centar, radi 24/7, ako se uzme u obzir deo koji se odnosi na cveće i isporuku cveća. Ukoliko želite nekoga iznenaditi u bilo koje doba dana i noći, iz bilo koje zemlje sveta, to možete učiniti online.

Online cvećara nudi širok asortiman raznih buketa, pa možete iznenaditi i svoju drugaricu kupovinom bidermajera ili preporučiti cvetni aranžman koji će krasiti svaki sto na njenom venčanju.

Autor: Marija Erić

- Oglasi -spot_img

Putovanja

- Oglasi -

Poslednje postavljeno