RASHLADITE SE OVDE!

Aktualno

Ovog leta situacija po većim marketima, jednaka je praznim rafovima.

Gotovo je nemoguće pronaći proizvod koji ulepšava svako dvorište, a usputno i rashlađuje na ovako visokim temperaturama.

Beograđani su odlučili da uživaju u uređivanju dvorišta, ali su pomislili na stavku “novac”, samo u slučaju, ako prolaze jeftinije.

Da li je ovo privremeno rešenje zapravo isplativo?

Stručnjaci bi rekli da je neosporno isplativije uštedeti novac i uložiti u izgradnju pravog bazena.

Šta uraditi sa uništenim dvorištem, sa iskopanom rupom za bazen koji je od gume i sezonski je. Dakle, iskopana rupa neće se sama zakopati. Iako ste sigurni u sebe, da ovakav prizor na jesen neće krasiti Vaše uređeno dvorište, realnost je obično drugačija.

Foto: PROMO

Da li vredi na par meseci imati ovakav ugođaj. Par meseci, uživanja, rashlađivanja, zameniće prva kiša i gackanje po blatu.

Dok trgovci broje zarađeni novac i brišu obraze sa istim, Vi razmišljajte koliko još novca morate uložiti u razne hemikalije i podloge. Razmišljajte i o stavki “probušenosti i krpljenja”. Neizostavno je da ćete pored užitka, moguće upoznati ili osvežiti svoje zanatske sposobnosti.

Ugradne bazene ne poseduju samo bogate osobe!

Dosta materijala i vremena daćemo Vam kada su u pitanju skuplje i luksuznije varijante za uređenje dvorišta. Skuplje da, ali na duže staze svakako isplativije.

Provansa Dekor Centar prati trendove i udovoljava svojim klijentima, kada im uređuje dvorišta.

BAZEN
Foto: PROMO

Postoje različite vrste ugradnih bazena, a njihova cena zavisiće od ličnih želja, materijala od kojih se izrađuju, oblika, veličine i vremena ugradnje. Profesinalci za projektovanje dvorišta i Vašeg bazena, imaju u vidu sve propratne detalje koji su bitni kada se odlučujete na korak, za koji odvajate pozamašni budžet.

Ovaj proces nije jednostavan, ali Vi ne trebate brinuti o tome.
Priprema terena, montaža bazena i opreme, materijali koji se koriste, bitne su stavke koje ako se dobro realizuju, garantuju kvalitet.

Ukoliko je Vaša želja da ovog leta isključivo letujete i sunčate se pored svog bazena, u svom dvorištu, možete pokucati na vrata Provansa Dekor Centra.

Autor: Marija Erić

FOTOPROMO
- Oglasi -spot_img

Putovanja

- Oglasi -

Poslednje postavljeno