Sajam Knjiga U Kombank Dvorani od 7. do 10. aprila, ULAZ SLOBODAN

Aktualno

Udruženje građana Putujuća izložba rukotvorina u saradnji sa Kombank dvoranom organizuje “Sajam knjiga u dvorani”, koji će se održati holu Kombank dvorane, od četvrtka 7. aprila do nedelje, 10. aprila 2022. godine, u terminu od 10 – 21h. 
Kombank dvorana, nekadašnji Dom sindikata, svake godine je ugošćavao izdavače na zimskom i uskršnjem sajmu knjiga, koji su zaista bili tradicionalni omaž domaćim izdavačima i prava poslastica istinskim knjigoljubcima. Dobre tradicije treba održavati i podržavati, te su vrata dvorane ponovo otvorena za naše izdavače i ljubitelje pisane reči.

sajam knjiga

Na sajmu će se okupiti predstavnici malih izdavačkih kuća, jer znamo da su neki od najvećih bisera domaće, pa i svetske književnosti do nas stigli upravo preko malih izdavača. Publici će se predstaviti: Leo commerce, Miroslav, Lom, Makondo, Komshe, Esotheria, Žir, Bedem, Sumatra i drugi. Na ovom sajmu će biti mesta i za ilustratore, ali i promocije nekih izdanja. U petak, 08. aprila u 14 časova, zakazana je promocija sabranih dela Stevana Daničića, izdavačke kuće Miroslav. U subotu, 09. aprila, će nam se od 12 – 14 časova predstaviti Žir izdavaštvo sa knjigom „Orkški kuvar“ Ranka Trifkovića i horor edicijom, a  od 17 – 19 časova izdavač Bedem predstavlja knjigu „Jezava“ Mladena Milosavljevića i  roman „Priče lopova poštenjačine“ Sanje Savić Milosavljević.
Pozivamo Vas da posetite Sajam knjiga u dvorani i kroz slova, pasuse i stranice, barem na trenutak „zbrišete“ od realnosti.
Ulaz slobodan za sve posetioce.

PIR
Putujuća Izložba Rukotvorina
064 12 55 168

- Oglasi -spot_img

Putovanja

- Oglasi -

Poslednje postavljeno