Saveti za muškarce: Tipovi žena koje bi trebalo da zaobiđete prilikom online upoznavanja

Aktualno

Tipovi žena!Iako mnogi imaju predrasude, takozvani online dating je izuzetno popularna i praktična stvar, zahvaljujući kojoj je veliki broj osoba pronašao partnera.

Ne razlikuje se puno od društvenih mreža i svima je dostupan ovakav vid komunikacije i upoznavanja.

Muško-ženski odnosi su tema o kojoj se uvek može razgovarati. Ipak, postoji jedno pitanje koje muči mnoge muškarce na sajtovima za upoznavanje. „Kakve tipove žene treba da izbegavaju?“

Zahtevne žene

Od samog početka komunikacije takva žena nikad se ne može u potpunosti zadovoljiti niti usrećiti. Ovaj tip žene svaku komunikaciju pretvara u raspravu. Od samog strata komunikacije imaće svoje zahteve, pravila, i očekivanja. Ukoliko vidi da ne „igrate“ po njenim pravilima i ne ispunjavate njene želje, svađa sa njom može da traje satima. Težnja da neko uvek bude srećan i da uvek pratite nečija pravila je zahtevan i nemoguć posao. Zato je bolje da ne komunicirate sa ovakvim osobama.

Tajanstvene žene

Tajanstvenost uvek „pali lampice“, privlači pažnju, budi interesovanje, raspaljuje maštu i mami uzdahe. Ali morate da znate da tajanstvenost prilikom online upoznavanja može da bude simptom manipulacije. Ukoliko primetite da se vaša sagovornica ponaša čudno i tajanstveno, a zatim nestane na nekoliko dana, bez ikakvog objašnjenja, ne odgovara na vaše poruke ili u poslednjem trenutku odustane od dogovorenog dejta, to nikako ne smete tolerisati. Nemojte gubite vreme, i najbolje bi bilo da prekinete dalju komunikaciju sa takvom osobom.

Nestabilne žene

Ovaj tip osobe će „od muve napraviti slona“. Pre svega morate da znate da emocionalna nestabilnost ne znači da je osoba loša, ali budite sigurni da sa ovim tipom žene na internetu nećete izgraditi dobar odnos. Dopisivanje sa njom može da bude jako toksično. Ona može da šalje besmislene poruke i histerišu satima, a samo nekoliko minuta posle „drame“ ponovo piše najnormalnije poruke kao da se ništa nije dogodilo. Najbolje bi bilo da ne komunicirate sa ovakvim osobama.

Emocionalno nedostupna

Ovaj tip žene može biti opasan za vas, a opisuje osobu koja je nedavno izašla iz braka ili duge veze koju nije u potpunosti prebolela, i želi da pronađe svoju „zamenu za ljubav“ preko sajta za upoznavanje. Kako ona neće moći da razvije iskrena osećanja prema vama, naći ćete se u odnosu iz koje ćete vi vrlo verovatno izaći povređeni i nesigurni.

„Zabranjene“ žene

Znamo da je zabranjeno voće uvek najslađe. Ukoliko nemate problem da zakažete dejt sa nekom udatom ženom, imajte na umu da morate biti oprezni i spremni da se suočite sa posledicama. Veza sa udatom ženom nosi veliki broj problema, od toga da ona neće biti dostupna kada vi to želite pa sve do toga da će se ta veza odvijati u strogoj tajnosti. Dobro razmislite da li ste spremni na ovakvo upoznavanje i pazite se jer na kraju možete biti povređeni

Sponzoruše

Nije tajna da sponzoruše koriste sajtove za upoznavanje kako bi došle do svog cilja, tj. do svog dobrostojećeg muškarca, koji će ispunjavati njihove prohteve. Ono što je najbitnije kada je online upoznavanje u pitanju, nikada nemojte uplaćivati novac nekome koga niste upoznali uživo. Takođe morate da znate da na internetu postoje specijalizovani prevaranti, takozvani „lovci na novac“, koji obično traže osobe željne ljubavi i trude se da brzo stvore osećaj bliskosti kako bi uspeli da vas navedu da im uplatite novac. Budite pažljivi, naša namera nije da vas zastrašimo i odgovorimo od ovog načina upoznavanja. Naprotiv, ohrabrujemo vas, samo želimo da budete informisani i znate kako da se zaštitite.

- Oglasi -spot_img

Putovanja

- Oglasi -

Poslednje postavljeno