SNOVI :6 vrsta snova i svaka ima posebnu poruku

Aktualno

Snovi: Mnogi smatraju da snovi mogu da pomognu u rešavanju problema, da najavljuju budućnost…

Zato obratite pažnju na ono što ste sanjali, pa pokušajte da to povežete sa onime što vam se dogodilo pre, a možda i nakon određenog sna.

Snovi koji pročišćavaju

Svi mi, manje više, imamo emocionalne ispade. Postoje dani i događaji koji nas čine vrlo emotivnima, i to do te mere da to počinje duboko da utiče na nas.

Pročišćavajući snovi pomažu da se iz nas izbace loše emocije, zapravo emocionalni otpad. Ti snovi su uglavnom katarzične prirode – oslobađanju nas i vode duhovnoj ravnoteži. Pomažu nam da se tokom emotivnih prevrata osećamo lakše, bolje, smiruju nas, navodi portal consciousreminder.com

snovi
Pexels

Poučni snovi

Takvi snovi imaju moralnu lekciju ili poruku skrivenu u njima. Pojavljuju se kada smo možda suočeni s nekom dilemom ili nečim drugim u našim životima.

Ova vrsta snova fokusirana je na rešavanje dileme, odabir pravog puta. Ponekad je to jasno i očigledno, a ponekad je potrebno dobro razmisliti koja je poruka sna.

Snovi koji rešavaju probleme

Ovo su snovi najčudnije vrste, jer su to su snovi koji dolaze iz naše podsvesti, a tamo se i sakuplja većina naših svakodnevnih problema. Ipak, ne uspevaju svi da dopru do tog skrivenog kutka mozga tako da rešenja problema ostaju zakopana duboko u podsvesti.

Kroz snove izlaze iz te dubine uma i pomažu nam da rešimo probleme koje imamo u budnom životu, otkriva portal consciousreminder.com

snovi
Pexels

Snovi vrlo intuitivnih ljudi

To su snovi puni slutnji i predviđanja koji rade na bazi intuicije, a pomažu ljudima kod kojih je intuicija vrlo izražena. Takvi snovi mogu da vam govore o događajima koji će tek da se dogode u vašem životu. Ako imamo sreće, takvi snovi bi mogli da nam kažu i kako da se spasimo od problema ili napetosti koje nas očekuju.

Snovi koji vode na duhovno putovanje

U ovom slučaju se radi o snovima koji se temelje na duhovnom putu nekog čoveka. Oni nas usmeravaju u pokušajima da ostanemo na kvalitetnoj duhovnoj ravni. Ako skrenemo s pravog puta, ti snovi će da nas upozore na to.

Snovi zbog spoljašnjih uticaja

To su snovi koji se temelje na dnevnim događajima. Delovi našeg svakodnevnog života ostaju u našem podsvesnom umu i doprinose stvaranju ovakvih snova. Takvi snovi se mogu činiti poput našeg uobičajenog života, ništa posebno niti spektakularno. Ali, ponekad pomažu da se neki događaj sagleda iz drugog ugla i tako bolje razume.

IZVORŽena
FOTOPexels
- Oglasi -spot_img

Putovanja

- Oglasi -

Poslednje postavljeno