STIŽE MERCEDES SUPER-LUKSUZNA KLASA: Ima ekran veći nego vaš TV! (VIDEO)

Aktualno

Specijalno dizajnirani MBUX Hyperscreen ekran je najdominantniji deo ovog automobila sa nestvarnom dijagonalom, većom od prosečnog TV-a.

Premijera novog električnog Mercedes-Benz džipa zakazana je za 19. april, a mesec dana pred premijeru, ova kompanija je odlučila da se pohvali galerijom slika enterijera ovog luksuznog vozila.

Ono što je interesantno je da se Mercedes ovoga puta nije odlučio da ponovo izmisli točak, i da ponudi super-futuristički izgled, već su, u svom stilu, odlučili da pokažu kako treba da izgleda luksuzni električni automobil u 2023. godini. Pogledajte samo kako to brutalno izgleda.

 

Premijum enterijer

EQS SUV 2023 i sa maskirnim šarama izgleda jako lepo, ali je bez trunke premišljanja novi hyperscreen ekran ono za čime svi okreću glavu. Ogromni ekran prekriva celu komandnu tablu i sastavljen je iz više celina. Primera radi ispred saputnika se nalazi 12,3-inčni OLED ekran koji omogućava da gledate video materijal u toku vožnje, ali ako kamera detektuje da vozač gleda u taj ekran, on se automatski zamagljuje, kako bi vozač bio fokusiran na vožnju. Naravno, Mercedes ima svoj operativni sistem koji je napravljen da dodatno razmazi vozača i saputnike.

Unutrašnjost novog EQS SUV-a za 2023. godinu sastavljena je od kombinacije drveta i kože, kako bi se kreirala udoban ambijent, koji je mnogo više od prosečnog enterijera automobila. Mercedes omogućava prilagođavanje unutrašnjosti sa sedam različitih kombinacija boja, a kao opcija se nudi treći red sedišta i električno podešavanje drugog reda za maksimalnu udobnost do sedam putnika, kao kod EQB serije.

Pogledajte kako izgleda EQS SUV sa maskirnom zaštitom:

 

Od drugih zanimljivih stvari, mercedes ističe Dolby Atmos ozvučenje i sistem filtriranja vazduha sa HEPA filterima, kako u kabinu ne bi dospeli polen i prašina.

Mercedes je takođe najavio da će se baterije za EQS SUV i EQE SUV praviti u novootvorenoj fabrici u Alabami, a više detalja ćemo saznati na premijeri.

IZVORMondo
- Oglasi -spot_img

Putovanja

- Oglasi -

Poslednje postavljeno