VATROMET, EMOCIJE I NOVI POČETAK. ŠTA VAS TO ČEKA ZA NOVU GODINU?

Aktualno

Bliži se kraj godine, a njenim odlaskom, raširićemo ruke novoj 2023.

Nova godina tradicionalno se proslavlja u društvu najbližih, najvoljenijih bića. Mnogo zagrljaja, mnogo poljubaca, verujemo spasiće svet.

„Gde ćeš za Novu?“

Svi mi imamo bar jednog luckastog prijatelja, koji ovo pitanje počne postavljati već na polovini godine.

Znate, ni to nije loše. Imaćete konstantni podsetnik i Novu godinu sigurno nećete zaboraviti.

DNEVNE ŽURKE ZA NOVU GODINU?

Neobavezni stajlinzi, dosta ćaskanja, bez prejake muzike, uz neograničeno piće i stalna nazdravljanja. Opuštena atmosfera, koja rasterećuje, vodi ka neradnim danima. Nije li to divna vest?

Ukoliko ste tip osobe koji Novu godinu dočekuje na dnevnoj žurki, vrlo je moguće da će se ona završiti pre ponoći. Možda neki od vas nisu za stereotipe odbrojavanja pred ponoć, ali svakako sumiranje utisaka i osećaj otpušanja svih dobrih i loših dela, zadržite u godini koju svakako ostavljate.

DOSTAVA KARATA NA ADRESU?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kuda Veceras (@kudavecerasbeograd)

Ukoliko ste prezauzeta osoba, dostava karata na adresu, odlična je opcija, koja olakšava da rasterećeni odete na doček Nove godine. Možete li da zamislite da sve što je potrebno u vezi vaše novogodišnje rezervacije, neko uradi za vas?

Vaša proslava mora biti doček za pamćenje. Ukoliko proslavljate međunarodnu ili pravoslavnu novu godinu, docek.rs i novagodina.com, mogu biti vaš lični vodič.

NOVOGODIŠNJA NOĆ NA TRGU?

Ukoliko je ovo vaš izbor, spremite bunde i montone. Slojevito oblačenje i češće nazdravljanje, uz djuskanje omiljenih izvođača, govori nam da ste hrabri. Zonu komfora, kratke haljine i odela, zamenili ste za doček Nove godine u prelepom gradu, na otvorenom, svaka čast!

KLUB, KAFANA ILI RESTORAN ZA NOVU GODINU?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kuda Veceras (@kudavecerasbeograd)

Glamurozni stajlinzi, moraju bas Vas istaći u lokalu koji pravi nezaboravni doček Nove godine. Zašto da baš Vi ne budete zvezda večeri u klubu, restoranu ili kafani. Budite pripremljeni za najluđu noć.

Kuda večeras već dugi niz godina vodeći je sajt koji se bavi najavama važnih dešavanja u gradu i koji obrađuje sve teme vezano za noćne izlaske i organizaciju svih vrsta proslava. Ostanite u toku sa dešavanjima.

 

 

- Oglasi -spot_img

Putovanja

- Oglasi -

Poslednje postavljeno