Zašto je Rene Olivia postala je prava zvezda TikToka? VIDEO

Aktualno

Rene Olivia postala je prava zvezda TikToka nakon što je mnoštvo žena prati zbog načina na koji osmišljava mladalačke, provokativne odevne kombinacije.

U srednjim godinama žene se uglavnom odlučuju

za ozbiljniji stil jer smatraju da je njihova mladost prošla i da način oblačenja treba da usklade s tom činjenicom, ali i sa novim životnim okolnostima i interesovanjima. Zato se retko dešava da vidite damu u četrdesetim ili pedesetim kako nosi mladalačku odeću koja nije primerena njenim godinama.

Za Rene Oliviu (51) ne važe ta pravila. Ona nosi ono što želi i u čemu dobro izgleda. Može se nazvati ikonom stila jer ima više od 320.000 pratilaca na TikToku koje svakodnevno „počasti“ nekim svojim mladalačkim izdanjem.

Rene je majka i ušla je u šestu deceniju života, ali za nju vreme kao da je stalo. Naime, ona odbacuje stereotipe da se moramo oblačiti u skladu sa godinama i ne zanima je mišljenje onih koji kritikuju njen smisao za modu.

Jedino što ne treba nositi posle 50. godine Rene kaže da je „težina tuđeg mišljenja“.

Zato ta zgodna plavuša s dugom kosom svakodnevno savetuje žene kako da se oblače u najrazličitijim situacijama, daje praktične savete vezane za nošenje određenih komada odeće ili pokazuje kako se šminka i stilizuje frizura.

Mnogi su joj poručili da je lako oblačiti se poput nje u tim godinama kada se ubraja u mali broj žena koje uprkos toj činjenici izgledaju sjajno.

@renaeolivia8 Do you like the results? 🥰 #sweaterhack #sweaterhacks #styletips #outfithack #fyp #foryoupage #styletipsforwomen #transformation ♬ Swing – Remix – Savage

 

Jedan od mladalačkih stilova koji je podelila kombinujući suknjicu sa džemperom i pritom pokazala kako da on ne izgleda glomazno upasan u suknji, naišao je na oduševljenje njenih pratilaca.

– Lepo obučena, lep izgld i uvek prelepa – 

IZVORSrecna
- Oglasi -spot_img

Putovanja

- Oglasi -

Poslednje postavljeno